Snapsting for BørnSnapsting for Børn

Snapsting for Børn

Snapsting for Børn på Borgvold

På Borgvold samles en masse kreative aktiviteter for børn i hele en hel uge. Snapting for Børn bliver en stor legeplads med musik, aktiviteter og værksteder, som tager udgangspunkt i børns leg, spil og indbyrdes læring. Vi vil hjælpe hinanden med at sætte Snapstinget og Viborgs historie ind i et børneperspektiv – vi genskaber datidens gøgl og markedsstemning i nye rammer.

Stort program for skoler og børnehaver – men også for familier!

Søndag d. 17. juni 2018 starter festlighederne på Borgvold med Snapsting for Børns Store Familiedag.

Mandag til onsdag i uge 25 fra kl. 9.00 til kl. 14.00 kommer Borgvold igen i år til at summe af legende og lærende børn. Hver morgen begynder med en fælles morgensang. Så er vi i gang! Dernæst er der workshops (med tilmelding) for skoler (0. – 6. klasse) og børnehaver rundt om i parken, og der vil også være enkelte tilbud uden tilmelding, som er åbne for alle.

Torsdag formiddag er der fra kl. 9.00 til kl. 12.00 fuld fokus på de 0-3 årige på “Snubledagen”. Her er både private, dagplejere og daginstitutioner velkomne.

Lørdag fejrer vi  Sankt Hans for børn og deres familier, hvor der kun brændes hekse og ingen børn. Sankt Hans for børn foregår på plænen foran Ibsgården fra klokken 15.00 til 19.00, og derefter fortsætter Sankt Hans festen for de voksne henne foran scenen.

Kulturprinsen 2018

I år havde Kulturprinsen flere projekter på Borgvold. Man kunne blandt andet være en del af Mad-Musik hvor det var muligt at lave mad, danse og lave musik – alt sammen med under overskriften “Mad og FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere om Mad-Musik her. Derudover var vi også klart med Ducklings, hvor det var muligt at bygge Ande-boliger ud af tommer mælkekartoner – også her var der fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere om Ducklings her.

– Og så havde vi selvfølgelig også morgensang og musikworkshops!

 

Hvad mon det bliver til næste år?

 

Ses vi igen til næste år?

Så er vi tilbage igen til næste år i uge 26!

Info om projektet