Home

“Kulturprinsen is an experimental development center for culture with children and young people. The Centre will develop cultural, gather knowledge and work with new communication forms in relation to children, young people and culture.”

KP_2013_stempel

News from Kulturprinsen (in Danish)

 • International konference 2017

  2. May 2017

  Husk at sætte kryds i kalenderen d. 15.-17. november 2017 Kulturprinsen, BUM – Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland, Aarhus 2017-projektet Europæiske Kulturbørn, Slots- og Kulturstyrelsen og det...

  Read more
  Kulturprinsen
 • 90.000 EUR i støtte af Kulturkontakt Nord

  13. February 2017

  Kulturprinsen i Viborg modtager 90.000 EUR i støtte af Kulturkontakt Nord   Læs hele artiklen på: www.centraldenmark.eu/nyheder/godehistorier

  Read more
  Kulturprinsen
 • Idékuffert sammen med de 0-6-årige

  1. February 2017

  Idékufferten En idékuffert er en kuffert fyldt med spændende ting og sager, der skal være hjælpe kreativiteten på vej. Kufferterne skal få billedkunst og de kreative ideer til at...

  Read more
  Kulturprinsen

Følg Kulturprinsen på Facebook

Blæsten kan man ikke få at se...

Men man kan lege og skabe med vinden. Fire kunstnere får i dag viden om vind og energi og inspiration til, hvordan de kan arbejde kunstnerisk med vind i projektet ‘FNUK i vinden’. Her kombinerer vi filosofi, naturvidenskab og udøvende kunst med viden om vindenergi og bæredygtighed, så børn både lærer om, reflekterer over og skaber deres egne udtryk over temaet.

‘FNUK i vinden’ er udviklet og afvikles i et samarbejde mellemKulturskolen Viborg, Viborg Bibliotekerne og Kulturprinsen. Projektet er støttet af Huskunstnerordningen / Statens Kunstfond.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Udsatte familier skal møde systemet som en "drømmefabrik", der tænker i helheder, tillid, håb, stærke relationer og ejerskab i egen handlingsplan. Med andre ord: "Kommunen skal blive til en person".
Kulturprinsen deltager i KL's konference om udsatte børn og unge for at finde en plads til kunst og kultur i de helhedsorienterede indsatser, der skal hjælpe børn fra socialt udsatte familier med at handle i eget liv.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

3 dage siden

Kulturprinsen - Udviklingscenter for børne- og ungekultur

Vi erklærer hermed foråret for indtaget med årets første frokost ude i forårssolen 🤗🍀🌞 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Current projects

More projects from Kulturprinsen…

See all projects