Home

“Kulturprinsen is an experimental development center for culture with children and young people. The Centre will develop cultural, gather knowledge and work with new communication forms in relation to children, young people and culture.”

KP_2013_stempel

News from Kulturprinsen (in Danish)

 • International konference 2017

  2. May 2017

  Husk at sætte kryds i kalenderen d. 15.-17. november 2017 Kulturprinsen, BUM – Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland, Aarhus 2017-projektet Europæiske Kulturbørn, Slots- og Kulturstyrelsen og det...

  Read more
  Kulturprinsen
 • 90.000 EUR i støtte af Kulturkontakt Nord

  13. February 2017

  Kulturprinsen i Viborg modtager 90.000 EUR i støtte af Kulturkontakt Nord   Læs hele artiklen på: www.centraldenmark.eu/nyheder/godehistorier

  Read more
  Kulturprinsen
 • Idékuffert sammen med de 0-6-årige

  1. February 2017

  Idékufferten En idékuffert er en kuffert fyldt med spændende ting og sager, der skal være hjælpe kreativiteten på vej. Kufferterne skal få billedkunst og de kreative ideer til at...

  Read more
  Kulturprinsen

Følg Kulturprinsen på Facebook

6 timer siden

Kulturprinsen - Udviklingscenter for børne- og ungekultur

Vi bygger bæredygtige og kulturelle broer i Region Midtjylland!

Vi sparrer i dag og samler alle de gode erfaringer fra Aarhus 2017 og Ønskelandet i det nye, fælles regionale projekt Sange til Verden.

Kulturprinsen skal i 2018-19 i samarbejde med Region Midtjylland, netværket BUM, Aarhus Jazz Orchestra, kommuner, kulturskoler og gymnasier over hele regionen skabe ni sange med udgangspunkt i FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Det bliver et år med masser af sang, koncerter og inspiration!
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Kom og oplev et helt nyt og fantasifuldt univers, hvor fantastiske fortællinger om sære væsener bliver til bevægelig virkelighed!

Torsdag og fredag i uge 39 inviterer vi klasser på mellemtrinnet til at komme og opleve Zoetropen, 1800-tallets analoge animationsteknik. Er du lærer på mellemtrinnet, er det en oplagt måde at præsentere dine elever for Viborg Animation Festival og animationens alsidige verden.

Der er begrænsede pladser, og tilmelding er derfor nødvendig og efter først til mølle!

Tilmelding og kontakt: Karoline Rasmussen - kabr@kulturprinsen.dk.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Current projects

More projects from Kulturprinsen…

See all projects