Home

“Kulturprinsen is an experimental development center for culture with children and young people. The Centre will develop cultural, gather knowledge and work with new communication forms in relation to children, young people and culture.”

KP_2013_stempel

News from Kulturprinsen (in Danish)

 • International konference 2017

  2. May 2017

  Husk at sætte kryds i kalenderen d. 15.-17. november 2017 Kulturprinsen, BUM – Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland, Aarhus 2017-projektet Europæiske Kulturbørn, Slots- og Kulturstyrelsen og det...

  Read more
  Kulturprinsen
 • 90.000 EUR i støtte af Kulturkontakt Nord

  13. February 2017

  Kulturprinsen i Viborg modtager 90.000 EUR i støtte af Kulturkontakt Nord   Læs hele artiklen på: www.centraldenmark.eu/nyheder/godehistorier

  Read more
  Kulturprinsen
 • Idékuffert sammen med de 0-6-årige

  1. February 2017

  Idékufferten En idékuffert er en kuffert fyldt med spændende ting og sager, der skal være hjælpe kreativiteten på vej. Kufferterne skal få billedkunst og de kreative ideer til at...

  Read more
  Kulturprinsen

Følg Kulturprinsen på Facebook

Skal din undervisning være bæredygtig?

Hvis du er pædagog eller lærer og gerne vil i gang med at arbejde med bæredygtighed og Verdensmål på en måde, hvor børnene får mulighed for at reflektere og komme med deres egne svar på, hvordan vi skaber en mere bæredygtig verden i balance - så har vi et godt tilbud til dig. Nemlig Sange til Verden!

Se eksempler fra de mange skønne aktiviteter i Sange til Verden i videoen herunder.

På Netværket BUM’s hjemmeside finder du masser af inspiration fra projektet Sange til Verden til, hvordan du gennem konkrete, kunstneriske og kreative aktiviteter kan introducere børn i dagtilbud og folkeskole til svære og abstrakte temaer som overforbrug, social ulighed og klimaforandringer.

Du finder alt inspirationamaterialet her: bumkultur.dk/sange-til-verden/

Sange til Verden er skabt i samarbejde mellem Netværket BUM, Aarhus Jazz Orchestra og Kulturprinsen.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Kulturprinsen arbejder dedikeret for at fremme bevidstheden om en mere bæredygtig verden. Derfor kan vi med stolthed fortælle, at vores bestyrelsesformand, Lone Belling, har begået disse to bøger, som på hver sin måde inspirerer til et mere bæredygtigt mindset og hverdagsliv:

"Din bæredygtige kalender" kommer med konkrete eksempler på, hvordan vi med selv små justeringer i vores hverdagsvaner kan leve mere bæredygtigt.
muusmann-forlag.dk/vare/din-baeredygtige-kalender-2020/

"Bæredygtighed- fra moralsk pegefinger til etisk kompas" viser gennem interviews, portrætter og eksempler, hvor der er håb og handling med fokus på etikken i omstillingen.
muusmann-forlag.dk/vare/baeredygtighed/

Bøgerne udkommer d. 8.11. og kan med rabatkoden 'belling' købes med 20% rabat indtil d. 21.11.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Current projects

More projects from Kulturprinsen…

See all projects