Børnekulturprisen

Nordea-fondens Gode Liv-Pris – Viborg Børnekulturpris

Kulturprinsen har i en årrække uddelt Børnekulturprisen til personer, ildsjæle, institutioner, sammenslutninger eller foreninger, som har gjort en særlig indsats for børne- og ungekulturen i Viborg.

I 2017 uddeles prisen på 10.000 kr. i forbindelse med den store afslutningskoncert for Snapsting for børn – European Playground med Sigurd Barrett og Aarhus Jazz Orchestra. Koncerten finder sted lørdag 24. juni kl. 11.00 på Domkirkepladsen.

 

Hvornår kan man indstille kandidater

Vi offentliggør gennem pressen, netværk, hjemmeside og sociale medier, hvornår det er muligt at indstille kandidater.

I 2017 er det i perioden 26/5 – 14/6 2017.

ALLE er velkommen til at indstille kandidater, og herefter beslutter nomineringsudvalget, bestående af Gudrun Bjerregaard (bestyrelsesformand Kulturprinsen), Mette Haahr (Erhvervsfilialdirektør i Nordea) og Lars Norup (Chefredaktør Viborg Stifts Folkeblad, hvem der skal indstilles til prisen. Hvert år nomineres tre kandidater, hvoraf én modtager prisen ved prisuddelingen.

Hvordan kan man nominere kandidater?

Hvis du kender en ildsjæl, institution eller forening, som du mener har gjort en væsentlig forskel for børne- og/eller ungekulturen i Viborg, så udfyld venligst nedenstående skema og send det til kp@kulturprinsen.dk.

Husk at skrive en fyldestgørende begrundelse for, hvorfor du mener, kandidaten har gjort sig fortjent til prisen – hent skema her.

Man kan sagtens indstille kandidater, som arbejder indenfor børnekultur, men så skal de have gjort en ekstra ordinær indsats. Det er ikke muligt at indstille kandidater, man har en nær familiemæssig relation til.

Se de tidligere prisvindere her.